Професійна підготовка майбутніх учителів природничих спеціальностей до реалізації міжпредметних зв’язків у природничо-науковій освіті школярів - Марушко, Лариса Петрівна (СумДПУ ім. А. С. Макаренка, 2023)
Розглянуто питання підготовки майбутніх учителів природничих спеціальностей до реалізації міжпредметних зв’язків у природничо-науковій освіті школярів. Наведено окремі компоненти змісту завдань для реалізації міжпредметних зв’язків майбутніми вчителями природничих спеціальностей, пов’язані з визначенням переліку міжпредметних понять, предметного змісту та способів, спрямованих на освоєння школярами універсальних навчальних дій.
Keywords: майбутні учителі природничих спеціальностей; школярі; міжпредметні зв’язки