Особливості сучасного розвитку християнського паломницького туризму в Ізраїлі - Патійчук, В. О.; Адожина, А. В.; Patiichuk, V. O.; Adozhyna, A. V. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2014)
Розглянуто особливості сучасного розвитку паломницького туризму в Ізраїлі. Проаналізовано передумови для розвитку християнського паломництва в країні. Виділено головні християнські паломницькі центри Ізраїлю. Узагальнено проблеми розвитку паломництва в державі.

The features of the modern pilgrimage tourism in Israel are examined. The preconditions for the development of Christian pilgrimage in the country are analyzed. The main Christian pilgrimage centers in Israel are determined. The problems of pilgrimage in the country are summed up.
The Features of the Modern Development of Christian Pilgrimage Tourism in Israel
Keywords: паломництво; паломницький туризм; релігійні святині; місця масового паломництва; Ізраїль; pilgrimage; pilgrimage tourism; religious sacred places; the places of mass pilgrimage; Israel