Історія та сьогодення кафедри фізичної терапії та ерготерапії медичного факультету Волинського національного університету імені Лесі Українки - Андрійчук, Ольга Ярославівна; Грейда, Наталія Богданівна; Ульяницька, Наталія Ярославівна; Усова, Оксана Василівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2021)
Видання висвітлює історію становлення, сьогодення, здобутки науковців і студентів у навчальній і науково-дослідній роботі та перспективи подальшого розвитку кафедри фізичної терапії та ерготерапії. Для науковців, студентів, громадськості, широкого кола читачів.
Keywords: історія; кафедра фізичної терапії та ерготерапії; 378.096:61(091)(477.82)