Феномен зображення в системі невербального оформлення письмового повідомлення - Семенюк, Тетяна Петрівна; Semeniuk, Tetiana P. (Одеський національний університет ім. І. І. Мечникова, 2012)
В статті систематизуються невербальні засоби письмової комунікації, розглядається взаємодія зображувальних елементів з вербальним текстом на матеріалі німецькомовних періодичних видань та титульних сторінок книг.The article is devoted to the systematization of non-verbal means of written communication and the interaction of visual elements with the verbal text in german periodical issues and book – covers.
The phenomenon of the visual image in the system of non-verbal means of written message
Keywords: невербальні засоби; зображувальні елементи; іконічний знак; зображення; non-verbal means; descriptive elements; iconic sign; visual image