Фізіологія рухової активності - Моренко, Алевтина Григорівна (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2020)
Лабораторний журнал складений згідно діючої робочої програми з фізіології нервово-м’язового апарату і розрахований для студентів біологічних факультетів університетів. Включає лабораторні роботи, присвячені дослідженню електричних та механічних властивостей м’язів людини.
Keywords: фізіологія рухової активності; лабораторний журнал