Основи екологічного лісівництва - Савчук, Людмила Анатоліївна (My University, 2022)
У виданні подано методичні вказівки до практичних занять для студентів спеціальності 101 Екологія Методичні вказівки до практичних занять допоможуть студентам у засвоєнні практичного матеріалу з курсу „Основи екологічного лісівництва” за спеціальністю 101 Екологія на факультеті хімії, екології та фармації, а також для студентів природничих спеціальностей.
Keywords: 504:630(07)