Кваліфікаційні роботи освітньо-кваліфікаційного рівня "Бакалавр", "Спеціаліст" - Шевчук, Михайло Йосипович; Лісовська, Тетяна Павлівна; Войтюк, Василь Петрович; Кичилюк, Олександр Володимирович; Андреєва, Валентина Вікторівна; Shevchuk, Mykhailo Y.; Lisovska, Tetiana P.; Voitiuk, Vasyl P.; Kychyliuk, Oleksandr V.; Andreieva, Valentyna V. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2014)
Наведено основні вимоги до написання кваліфікаційних робіт, викладені послідовні етапи їх підготовки, оформлення та процедуру захисту. Подана орієнтовна тематика випускних робіт, які виконуються студентами, що спеціалізуються на кафедрі лісового і садово-паркового господарства біологічного факультету СНУ імені Лесі Українки. Для студентів та викладачів кафедри лісового і садово-паркового господарства біологічного факультету.
Keywords: кваліфікаційна робота; дипломна робота; бакалаврська робота; бакалавр лісового та садово-паркового господарства; спеціаліст садово-паркового господарства