Wolfram|Alpha як засіб оптимізації процесу навчання курсу «Вища математика» - Миронюк, Лідія Павлівна; Ройко, Лариса Леонідівна (Луцький національний технічний університет, 2020)
У статті запропоновані можливості використання web-сервісу Wolfram|Alpha з метою оптимізації процесу навчання курсу «Вища математика» для студентів нематематичних спеціальностей. Наведені приклади розв’язування завдань ресурсами Wolfram|Alpha, вказані переваги та недоліки цього web-сервісу при застосуванні у навчальному процесі
Keywords: оптимізація процесу навчання; Wolfram|Alpha; вища математика; інформаційно-комунікаційні технології; 37.016:51]:004