Мотивування інноваційної діяльності персоналу в системі менеджменту підприємства - Буняк, Надія Михайлівна (Волинський інститут економіки та менеджменту, 2016)
У статті розкрито особливості мотивування інноваційної діяльності персоналу в системі менеджменту підприємства. Окреслено роль внутрішніх та зовнішніх мотиваційних факторів в активізації інноваційної діяльності. Розроблено пропозиції щодо формування ефективної системи мотивування інноваційної діяльності персоналу підприємства.
Keywords: мотивація; мотив; стимул; інноваційна діяльність; персонал; новатори; творча праця