Вбрання : відеолекція - Дмитренко, Алла Адамівна (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2019)
Розглянуто компоненти традиційного одягу українців. Проаналізовано особливості натільного одягу, регіональні різновиди стегнового і плечового вбрання, головні убори, взуття, прикраси і доповнення до традиційного костюму. На основі колекції одягу Музею етнографії Волині та Полісся показано особливості одягу Волині.
Keywords: Традиційне вбрання; натільний одяг; плечове вбрання; стегнове вбрання; прикраси; взуття; головні убори; Волинь; Західне Полісся; Музей етнографії Волині та Полісся