Теоретичні основи формування фінансового механізму реалізації спеціальних режимів інвестиційної діяльності - Івашко, Олена Анатоліївна; Ivashko, Olena (Придніпровська державна академія будівництва та архітектури, 2010)
Досліджено сутність фінансового механізму реалізації спеціальних режимів інвестиційної діяльності. Виділено основні складові такого механізму. Розглянуто механізм фінансового адміністрування та менеджменту СЕЗ і ТПР та його елементи. The essence of financial mechanism of special regimes of investment activity realization is investigated. The fundamental constituents of such mechanism are distinguished. The mechanism of financial administration and management of SEZ and TPD and their elements are considered.
Keywords: фінансовий механізм реалізації спеціальних режимів інвестиційної діяльності; financial mechanism of special regimes of investment activity realization; спеціальна економічна зона; special economic zone; територія пріоритетного розвитку; territory of priority development; механізм фінансового адміністрування та менеджменту СЕЗ і ТПР; mechanism of financial administration and management of SEZ and TPD