Становлення методики опрацювання іншомовних запозичень як джерела вивчення історії мови - Рябініна, Ірина; Riabinina, Iryna (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2008)
Розглядається специфіка становлення методики опрацювання іншомовних запозичень у східнослов’янські мови як джерела вивчення історії мови. Показано те нове, що було внесене українськими та російськими компаративістами у дослідження проблеми джерел вивчення історії східнослов’янських мов. The article analyses the pacularity of establishment of Methodology of processing foreign borrowings in the EastenSlavonic languages as a source language History Study. It also shows the very new contributed by Ukrainian and Russian comparativists in the researching of Study sources on the Easten-Slavonic languages.
Establishment Methodology of Processing Foreign Borrowings as a Source of Language History Study
Keywords: джерела вивчення історії мови; Source of language history study; запозичення; borrowings; східнослов’янські мови; the eastenslavonic languages