Музейний простір «Окольний замок» у Луцьку: новітні практики музеєфікації і використання культурної спадщини. - Надольська, Валентина Василівна (My University, 2025)
У статті висвітлюються процеси становлення і діяльності у м. Луцьку Музейного простору «Окольний замок», який є прикладом використання новітніх практик музеєфікації історичних пам’яток. Характеризуються форми роботи установи із різновіковою музейною аудиторією.
Keywords: Музейний простір «Окольний замок»; інтерактивні заходи; Луцьк; музеєфікація; Луцький замок; культурна спадщина; відвідувачі; 069:904(477.82-25)