Історико-правові засади кримінально-виконавчої політики України - Яцишин, Михайло Михайлович; Yatsyshyn, M. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2010)
Монографія містить історико-правове обґрунтування науково-теоретичних засад кримінально-виконавчої політики України. З точки зору сучасної теорії держави й права розкрито її державотворчі аспекти, проаналізовано джерельну та законодавчу базу, визначено теоретико-концептуальні засади реформування й перебудови кримінально-виконавчої політики в контексті європейських та світових правових стандартів. Розрахована на науковців, законодавців і суб’єктів правозастосовчої діяльності, викладачів, аспірантів та студентів вищих юридичних навчальних закладів.