Психологічні характеристики психічного здоров’я студентів як ознаки їх ресурсності - Пилипчук, Ольга; Крижановська, Зореслава Юріївна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2020)
Метою запропонованого дослідження є вивчення сформованості психологічних компонентів психічного здоров’я у студентів, що пов’язані з емоційним та фізичним благополуччям, із життєвою активністю, які є впливовими та важливими для успішної навчальної діяльності.
Keywords: ресурс; ресурсність; психчне здоров'я; студенти