Негативні впливи депресії на відносини в парі - Глущук, Олена; Крижановська, Зореслава Юріївна (My University, 2024)
У сучасному світі термін «депресія» стає все більш поширеним і використовується для опису широкого спектру емоційних та психічних станів. Однак, деякі люди можуть мати нечітке уявлення про те, що насправді означає цей термін і які його наслідки можуть бути. Депресія - це серйозний психічний розлад, який супроводжується постійним почуттям печалі, безнадійності, втрати інтересу до життя, сну та апетиту, зниженням енергії та концентрації уваги, а також може супроводжуватися думками про самогубство або спробами. Це не просто "поганий настрій" або "сумне почуття", це серйозний медичний стан, який потребує відповідного лікування та підтримки.
Keywords: депресія; відносини в парі