Соціокультурна система-лідер: роль та функції - Ємельянова, Юлія Павлівна; Yemelianova, Yuliia P. (Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара, 2008)
Автор аналізує можливість моделювання соціогенетичних процесів.

The author analyzes the possibility of creating socio-genetic processes model.
Societyl-cultural system-leader: role and functions
Keywords: суспільство; соціокультурна система; соціокультурна система-проект; соціокультурна система-лідер; культурна матриця; society; societyl-cultural system; social-cultural-project; socially-cultural-leader; cultural matrix