Інноваційні педагогічні технології у дошкільній освіті - Смолюк, Світлана Володимирівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2022)
У виданні подано матеріали освітнього компонента «Інноваційні педагогічні технології в дошкільрній освіті» для підготовки здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 012 Дошкільна освіта, а саме практичні завдання, алгоритм проведення практичних занять та завдання для поточного контролю теоретичних знань у формі тестування. Методичні вказівки адресовано здобувачам освіти спеціальності «Дошкільна освіта», викладачам, вихователям, методистам та директорам закладів дошкільної освіти.
Keywords: інноваційні педагогічні технології; інноваційні педагогічні технології; дошкільна освіта; дошкільна освіта; 373.2.091.4:005.591.6(072)