Загрози фінансово-економічній безпеці України - Павлов, Костянтин Володимирович; Pavlov, Kostiantyn V. (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2017)
Як показує світовий досвід, високий рівень фінансово-економічної безпеки є гарантією незалежності держави, визначальною передумовою її стабільного розвитку економіки і суспільства. Між тим, однією з основних проблем сьогодення в Україні є підвищення рівня загроз фінансово-економічній безпеці розвитку національного господарства.
Keywords: безпека; фінансова безпека; економічна безпека; безпека України