Виховання культури поведінки дітей середнього дошкільного віку у процесі взаємодії сім’ї та закладу дошкільної освіти - Романів, Марія Василівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2024)
У кваліфікаційній роботі на теоретичному та емпіричному рівнях досліджено проблему виховання культури поведінки дітей середнього дошкільного віку у процесі взаємодії сімї та закладу дошкільної освіти, а також зроблено аналіз програм виховання і навчання дітей середнього дошкільного віку та практичної роботи з досліджуваної проблеми. У другому розділі вивченно рівень сформованості культури поведінки дітей середнього дошкільного віку, запропоновано систему роботи з виховання культури поведінки дітей середнього дошкільного віку і перевірено її ефективність . Особливо цінними є методичні рекомендації з означеної проблеми.
Keywords: культура поведінки; середній дошкільний вік