Креслення: методичні вказівки до практичних занять - Лелик, Ярослав Романович; Lelyk, Yaroslav R. (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2014)
Методичні вказівки до практичних занять з дисципліни “Креслення” для студентів першого та другого курсу , що навчаються за напрямом 6.020205 -“ Образотворче мистецтво ” денної та заочної форми навчання. Рекомендовано студентам першого та другого курсів при вивчені навчальної дисципліни вільного вибору студента спеціалізації “Художньо-компютерна графіка” .