Психологічна готовність менеджера з туризму до інноваційної діяльності - Лисюк, Тетяна Василівна; Прокопчук, Н. В.; Дмитрук, О. О. (Одеський національний університет імені І.І. Мечникова, 2018)
В умовах масштабної модернізації всіх сторін функціонування суспільства, і особливо туристичної сфери, пріоритетом стає інноваційний розвиток. В останні роки спостерігається активізація інноваційної діяльності у туристичній індустрії. На сучасному етапі інноваційного розвитку туристичні підприємства функціонують в умовах гострої конкуренції. За таких умов підприємствам недостатньо бути стабільними, для стійкості необхідний безперервний розвиток, що є головним фактором в конкурентній боротьбі на ринку. Одним з найважливіших факторів успіху туристичних підприємств є підвищення ефективності використання людського потенціалу.
Keywords: туризм; психологічна готовність; менеджер з туризму; інноваційна діяльність; 330.3(063)