Управління маркетинговою діяльністю підприємства - Курдельчук, Ольга Ігорівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2024)
У кваліфікаційній роботі викладено теоретико-методичні основи управління маркетинговою діяльністю підприємства, включаючи сутність та складові маркетингової діяльності, особливості управління та методичні підходи до аналізу й оцінки її ефективності. Проведено загальний аналіз основних показників діяльності *** ************** ***********, здійснено аналіз його маркетингової діяльності та оцінку ефективності управління нею. Робота включає в себе характеристику підприємства, аналіз його маркетингових стратегій та діяльності, а також висновки щодо ефективності управління маркетинговою діяльністю. Виявлено проблеми та розроблено рекомендації щодо подальшого вдосконалення управління маркетинговою діяльністю *** ************** *********** на основі отриманих результатів аналізу та оцінки.
Keywords: управління маркетинговою діяльністю підприємства; ефективність; маркетинг-мікс; маркетингова стратегія; маркетинговий контролінг