Ранньовесняні дискоміцети Національного природного парку «Прип’ять−Стохід» - Зикова, М. О.; Zykova, M. O. (Волин. нац. ун-т ім. Лесі Українки, 2011)
Наведено інформацію про ранньовесняні дискоміцети національного природного парку «Прип’ять−Стохід». Стаття містить анотований список видів із зазначенням місця та дати збору, субстрату. Information about early spring discomycetes of «Prypiat−Stokhid» Nation Nature Park are given. The paper includes the list of species,with the mentions of its substratum and dates of record.
Erly Spring Discomycetes from «Prypiat-Stokhid» Nation Nature Park
Роботу виконано в Інституті ботаніки ім. М. Г. Холодного НАН України
Keywords: дискоміцети; ранньовесняні види; національний природний парк «Прип’ять−Стохід»; discomycetes; early spring species; «Prypiat−Stokhid» Nation Nature Park