Сутність самостійної роботи студентів - Кравчук, Ольга Мусіївна; Kravchuck, O.M. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, Волинський інститут післядипломної педагогічної освіти, 2014)
Процес реформування та розвитку системи вищої професійної освіти на сучасному етапі характеризується посиленням акцентів на підвищенні ролі самостійної роботи суб'єктів навчального процесу, що підтверджується основоположними засадами та вимогами Болонського процесу. У статті аналізуються деякі аспекти тлумачення сутності самостійної роботи студентів.The process of reforming and development of the system of higher professional education at the present stage is characterized by the emphasis on increasing of the role of independent work of subjects of educational process, which is confirmed by the fundamental principles and requirements of the Bologna process. The article analyzes some aspects of the interpretation of the essence of independent work of students.
The essence of independent work of students
Кравчук Ольга Мусіївна - кандидат пед. наук, доцент кафедри геометрії і алгебри СНУ імені Лесі Українки
Keywords: самостійна робота студентів; сутність самостійної роботи; пізнавальна діяльність студента; навчальний процес; independent work of students; the essence of independent work; cognitive activity of the student; the learning process