Інтегровані маркетингові комунікації - Савчук, Ярослава Олександрівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2025)
Методичні вказівки до проведення практичних занять містять структуру освітнього компонента, теми практичних занять, питання до обговорення, практичні завдання. Рекомендовано студентам освітнього ступеня «магістр» спеціальності D5 «Маркетинг» ОП «Маркетинг та міжнародна логістика» денної форми навчання.
Keywords: Маркетинг; 339.138:659.4(07.034)