Штучний інтелект в освітньому середовищі - Бєлих, Оксана Миколаївна (Луцький національний технічний університет (Луцьк), 2024)
Мета нашого дослідження полягає у вивченні питання застосування ШІ в освітньому середовищі. Спілкування між вчителями/викладачами та учнями/студентами зміниться завдяки ШІ, оскільки індивідуалізація підтримки, що генерується ШІ, дасть надавачам освіти ще один інструмент, який дозволить їм більш точно реагувати на потреби здобувачів освіти. Освітяни повинні бути готові до навчання, експериментів, відкриваючи і випробовуючи світ ШІ. Важливо не втрачати зв’язок і залишатися в курсі подій якомога довше.
Keywords: освітній менеджмент; ШІ; сучасна освіта