Німецька мова. Підсумковий контроль у формі комп’ютерного тестування - Бондарчук, Тетяна Іванівна; Семенюк, Тетяна Петрівна; Bondarchuk, T. I.; Semeniuk, Tetiana P. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2015)
Методичні рекомендації включають тестові завдання чотирьох типів, складені з урахуванням обсягу матеріалу, вимог до знань і вмінь студентів, передбачених навчальною програмою. Запропоновані тести призначені для визначення рівня знань із дисциплін “Іноземна мова (німецька) за професійним спрямуванням” та “Іноземна мова (німецька)” студентів другого курсу гуманітарних спеціальностей.
Keywords: німецька мова; тестовий контроль; German; test control