Активність студентів у художньо-творчій діяльності - Каленюк, Ольга Миколаївна; Kaleniuk, Olha M. (Тернопільський державний педагогічний університет, 2004)
У статті розкрито механізм формування активності студентів у процесі художньо-творчої діяльності, проаналізовано види активності на основі визначених критерій
Keywords: активність; художньо-творча діяльність; фактори; види