Синантропні зміни флори та фітоіндикація - Коцун, Лариса Олександрівна; Кузьмішина, Ірина Іванівна; Kotsun, Larysa O.; Kuzmishyna, Iryna I. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2017)
Викладено рекомендації для засвоєння теоретичного програмного матеріалу з курсу "Синантропні зміни флори та фітоіндикація" під час виконання лабораторних занять. Для студентів біологічних факультетів вищих навчальних закладів (напрям підготовки 091 "Біологія").
Keywords: синантропізація; флора; фітоіндикація; магістр