Сучасний стан парку культури та відпочинку імені Лесі Українки міста Луцька (Волинська область) - Шевчук, М. Й.; Коцун, Л. О.; Кузьмішина, І. І.; Коцун, Б. Б.; Журавель, А. А.; Shevchuk, M. Y.; Kotsun, L. O.; Kuzmishyna, I. I.; Kotsun, B. B.; Zhuravel’, A. A. (Волин. нац. ун-т ім. Лесі Українки, 2011)
Узагальнено результати досліджень композиційної побудови та видового складу деревних рослин парку культури та відпочинку ім. Лесі Українки міста Луцька, розкрито його сучасні екологічні проблеми. The results of studies of compositional structure and species composition of woody plants of the culture and recreation park named after Lesya Ukrainka of the city of Lutsk are generalized. Its modern environmental problems are disclosed.
Current Status of the and Lesya Ukrainka Culture and Recreation Park of the Lutsk City (Volyn Region)
Роботу виконано на кафедрі ботаніки і садово- паркового господарства ВНУ ім. Лесі Українки
Keywords: парк культури та відпочинку ім. Лесі Українки; композиційна побудова; зелені насадження; park of the culture and recreation named after Lesya Ukrainka; composite construction; green spaces