Економічна теорія: методичні вказівки до практичних занять та самостійної роботи - Матвійчук, Наталія Миколаївна; Matviichuk, Nataliia M (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2018)
Методичні вказівки розроблені з метою надання допомоги студентам в організації роботи по підготовці до практичних занять та самостійної роботи. Вони містять перелік питань, які виносяться на самостійне опрацювання та практичні заняття, ключові терміни кожної теми, питання для самоконтролю, питання для підсумкового контролю та список рекомендованої літератури.
Рекомендовано студентам 1 курсу спеціальності «Кібербезпека» денної форми навчання.
Keywords: економіка; економічна теорія