Методика викладання іноземної мови: робоча програма нормативної навчальної дисципліни - Близнюк, Людмила Миколаївна (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2013)
Робоча програма навчальної дисципліни «Методика викладання іноземної мови» складена відповідно до освітньо-професійної програми підготовки бакалавра напряму 6.020303 Філологія «Мова та література (німецька)» з метою вдосконалення навчального процесу та якості підготовки фахівців з іноземної мови, оволодіння студентами системою спеціальних знань, навичок та вмінь майбутньої професійної діяльності.
Keywords: мовна компетенція; мовленнєва компетенція; викладання іноземних мов