Міжнародна торгівля. Міжнародний бізнес : робоча програма вибіркової навчальної дисципліни - Мохнюк, Анна Миколаївна; Mokhniuk, Anna M. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2015)
Робоча програма навчальної дисципліни “Міжнародна торгівля. Міжнародний бізнес” складена відповідно до освітньо-професійної програми підготовки бакалаврів напряму 6.030601 “ Менеджмент ”(на базі атестата про повну загальну середню освіту).
Keywords: міжнародна торгівля; international trade