Ієрархія факторів формування конкурентоспроможності суб’єктів підприємницької діяльності - Зось-Кіор, М.; Калюжний, С. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2020)
Досліджено ієрархію факторів формування конкурентоспроможності суб’єктів підприємницької діяльності
Keywords: конкурентоспроможність суб’єктів підприємницької діяльності; фактори конкурентоспроможності