«Лесі Українці» - Клімук, Алла; Ковальчук, Катерина; Гапанюк, Жанна («Аверс»/ Avers television company, 2021)
Тріо бандуристок "Дивоструни" ВНУ імені Лесі Українки. До 150-ї річниці Лесі Українки, мелодія І. Ольшевського, вірш Л. Михальчук, аранжування М. Сточанської
Keywords: Леся Українка; тріо бандуристок; Дивоструни