Деякі зміни фармацевтичного ринку України в умовах війни - Науменко, Наталія; Naumenko, Nataliia; Зоценко, Артур; Zotsenko, Artur (Луцьк : Вежа-Друк, 2023)
Фармацевтичний ринок України в широкому розумінні складається з наступних категорій: лікарські засоби (рецептурні і безрецептурні), вироби медичного призначення, товари медичної косметики і особистої гігієни, біологічно активні добавки і лікувальне харчування. Загальний обсяг ринку у 2022 р склав 846 млн упаковок (- 41,6% до минулого року) у натуральному вимірі і 61 млрд грн. (-22,7%) у грошовому вимірі відповідно.
Some changes in the pharmaceutical market of Ukraine during the war
Keywords: фармацевтичний ринок; відпускні ціни; обсяг ринку; 614.27(477):658.8.012.12