Міжнародні комунікації - Сидорук, Інна Петрівна (Східноєвроп. нац. ун-т ім. Лесі Українки, 2013)
Подано бібліографічну інформацію про структуру, особливості розвитку і розміщення різних видів комунікацій на світовому та міжнародному рівнях. Пропоноване видання включає книги, автореферати дисертацій, статті із продовжуваних, періодичних та неперіодичних видань. Рекомендовано для студентів факультету міжнародних відносин.
Keywords: бібліографічні видання; міжнародні комунікації; 73я1