Сімейна психотерапія - Мітлош, Антоніна Василівна; Mitlosh, Antonina V. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2018)
Програма навчальної дисципліни складається з таких змістових модулів: 1. Соціально-психологічна модель сімейних відносин. 2. Основи сімейної психотерапії та консультування. Метою навчальної дисципліни «сімейна психотерапія» є підготовка фахівців, що володіють знаннями і вміннями модифікації відносин між членами сім'ї як системи за допомогою психотерапевтичних та психокорекційних методів в обсязі, який є необхідним для того, щоб відновити функціональну єдність сім'ї; нормалізувати відносини і психічне здоров'я членів сім’ї.
Keywords: сім'я; психотерапія