Медична та ветеринарна ентомологія - Зінченко, Олександр Павлович; Сухомлін, Катерина Борисівна; Zinchenko, Oleksandr P.; Sukhomlin, Kateryna B. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2010)
Видання вміщує методичні вказівки до виконання 12 лабораторних робіт із курсу “Медична та ветеринарна ентомологія”, передбачених навчальним планом ОКР “спеціаліст” спеціальності 7.070402 „Біологія” для денної та заочної форм навчання. У роботах розглядаються теми, що висвітлюють основні розділи курсу. До кожної лабораторної роботи наведені тема, мета, питання для контролю знань, хід виконання роботи, література.
Keywords: методичні рекомендації; methodological recommendations; медична та ветеринарна ентомологія; Medical and Veterinary Entomology