Податкові платежі як основа фінансової незалежності місцевого самоврядування - Цимбалюк, Ірина Олександрівна; Tsymbaliuk, Iryna (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2014)
Розглянута проблема податкового забезпечення фінансової незалежності місцевих бюджетів. Considered the problem of tax to ensure the financial independence of local budgets.
Tax payments as a basis for financial independence of local government
Keywords: податки; місцеві податки; місцеві бюджети; фінансова незалежність