Особливості соціально-економічного розвитку Південно-Східного регіону Польщі - Сохоцька, Г. Н.; Sokhotska, H. N. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2012)
Розглянуто головні проблеми соціально-економічного розвитку Південно-Східного регіону Польщі. Проаналізовано основні показники економічного та соціального розвитку Підкарпатського та Люблінського воєводств, їхньої динаміки, охарактеризовано роль регіону в економіці країни.The main problems of socio-economic development of South-Eastern region of Poland are investigated. The analysis of main land development national measures and its dynamics of Subcarpathian and Lublin voivodeships is carried out. The role of the region in the national economy is characterized.
The Socio-Economic Development Characteristics of South-Eastern Region of Poland
Keywords: рівень соціально-економічного розвитку; регіональна політика; валовий внутрішній продукт; Підкарпатське воєводство; Люблінське воєводство; інвестиції; level of socio-economic development; regional policy; gross domestic product; Subcarpathian voivodeship; Lublin voivodeship; investments