Фармацевтична хімія : конспект лекцій. Частина ІІ - Кадикало, Елла Максимівна; Салієва, Леся Миколаївна; Голота, Сергій Миколайович (My University, 2022)
Конспект лекцій містить теоретичний матеріал згідно вимогам освітньопрофесійної програми «Фармація, промислова фармація» і призначений для вивчення дисципліни «Фармацевтична хімія». Структура навчально-методичного видання базується на програмі даної навчальної дисципліни. Конспект лекцій включає в себе зміст лекційних занять окремих вибраних тем навчальної дисципліни, той необхідний мінімум теоретичного матеріалу, який потрібний для вивчення фармацевтичної хімії. Теми ілюстровані схемами, таблицями, які дозволяють глибше зрозуміти і засвоїти матеріал. Рекомендовано студентам 3-4-го курсу спеціальності «Фармація, промислова фармація».
Keywords: Конспект лекцій; Фармацевтична хімія; 661.12(042.4)