Комбінувальна форма як складник дериваційної системи англійської мови - Гороть, Є. І.; Horot, Ye.; Малімон, Леся Костянтинівна; Malimon, Lesia K. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2012)
Статтю присвячено дослідженню словотвірного потенціалу комбінувальних форм у сучасній англійській мові. The article is dedicated to word-building potential of combining forms in Modern English.
Combining Forms as a Component Part of the Word-building System of Modern English
Keywords: комбінувальна форма; combining form; ядро; nucleus