Олександр Рисак як дослідник творчості Лесі Українки - Златогорська, Людмила; Zlatogorska, Ludmila (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2012)
У статті висвітлено рецепцію творчості Лесі Українки в науковому дороб- ку педагога, науковця, професора Олександра Рисака. Проаналізовано рецензії, статті, монографії, опубліковані від 1974 року. Запропоновано бібліографію праць О. Рисака про Лесю Українку.The article lights up the reception of creation by Lesya Ukrainka in scientific work of teacher, research worker, professor Oleksandr Risaka. Reviews, articles, monographs, published from 1974 years, are analysed. Bibliography of labours of O. Risaka is offered about Lesya Ukrainka.
Oleksandr Risak as a Researcher of Creation by Lesya Ukrainka
Keywords: Леся Українка; видання; матеріали дослідження; монографія; бібліографія; Lesya Ukrainka; edition; research materials; monograph; bibliography