Використання програмного пакета StatSoft Statistica 6.0 для реалізації методу головних компонент факторного аналізу - Тоцька, Олеся Леонтіївна; Totska, Olesia Leontiivna (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2009)
Описано процес автоматизації методу головних компонент факторного аналізу за допомогою програмного пакета StatSoft Statistica 6.0.
Keywords: метод головних компонент; факторний аналіз; програмний пакет StatSoft Statistica 6.0