Електронний документообіг в обліку і оподаткуванні : конспект лекцій - Кулинич, Мирослава Богданівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2022)
У виданні узагальнено і розкрито сутність і значимість електронного документа, організацію системи (СЕД) електронного документообігу, вибір програмних продуктів для обміну електронними документами та звітністю.
Для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти, освітньо-професійної програми Облік і оподаткування, спеціальності 071 Облік і оподаткування, галузі знань 07 Управління та адміністрування.
Keywords: cутність документообігу; особливості організації традиційного (паперового) документообігу в умовах цифровізації; зміст електронного документа; Електронний цифровий підпис; електронна печатка; 657.1(072)