Чинники розвитку та фактори перешкод формування соціально-трудового партнерства в регіоні - Колосок, Андрій Мирославович; Kolosok, A. M. (Дніпровський національний університет імені Олеся Гончара, 2006)
У статі проаналізовано фактори що стримують розвиток соціально-трудового партнерства в регіоні та запропоновано дії по усуненню цих перешкод.
Keywords: соціальне парнерство; чинники розвитку; social partnership; соціальний конфлікт