Управління розвитком регіону - Потапова, Алла Геннадіївна; Potapova, Alla H. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2015)
Практикум містить тематичний план навчальної дисципліни, плани практичних робіт, методичні рекомендації до вивчення тем, практичні завдання, тестування поточного і підсумкового рівня знань студентів, завдання та методичні рекомендації до виконання індивідуального навчально-дослідного завдання, питання для підготовки до екзамену, список літератури. Рекомендовано студентам 4 курсу галузі знань 0401 «Природничі науки» напряму підготовки 6.040104 «Географія» та студентам 5 курсу спеціальності 8.04010402 «Економічна та соціальна географія»