Формування стратегії розвитку зовнішньоекономічної діяльності машинобудівних підприємств - Ліпич, Любов Григорівна; Фатенок-Ткачук, Алла Олександрівна; Lipych, Liubov H.; Fatenok-Tkachuk, Аlla О. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2010)
У монографії досліджено теоретичні засади формування стратегії розвитку зовнішньоекономічної діяльності машинобудівних підприємств, проаналізовано тенденції розвитку експортно-імпортної діяльності та рівень стратегічного планування у машинобудуванні. Розглянуто засоби підвищення ефективності реалізації стратегії розвитку зовнішньоекономічної діяльності. Рекомендовано для викладачів і студентів економічних спеціальностей вищих навчальних закладів, науковців і практиків у сфері стратегічного планування.
Keywords: стратегія розвитку; зовнішньоекономічна діяльність; рівні стратегічного планування; оптимізація зовнішньоекономічної діяльності